sunnuntai 29. kesäkuuta 2008

EURO2008 -tähdistömme

Tässä on FC Culture -blogin nimeämä EURO2008 -tähdistö. Olemme molemmat laatineet oman ihannekokoonpanomme, joihin on koottu näiden EM-kisojen parhaimmisto(a). Pelisysteemiksi on valittu 4-3-3, ja vaihtopelaajia on nimetty viisi, joista yksi on maalivahti.

Stefi

Hyökkäys: Podolski (GER) – Villa (ESP) – Pavluychenko (RUS)
Keskikenttä: Ballack (GER) – Senna (ESP) – Iniesta (ESP)
Puolustus: Zhirkov (RUS) – Puyol (ESP) – Marcheña (ESP) – Altintop (TUR)
Maalivahti: Casillas (ESP)

Valmentaja: Hiddink (RUS/NED)

Vaihtomiehet: Akinfeev (mv, RUS), Chiellini (ITA), Aurelio (TUR), Sneijder (NED), Arshavin (RUS)

Kyli:

Hyökkäys: Pavluychenko (RUS) – Torres (ESP) – Arshavin (RUS)
Keskikenttä: Ballack (GER) – Senna (ESP) – Xavi (ESP)
Puolustus: Lahm (GER) – Metzelder (GER)- Puyol (ESP) – Sergio Ramos (ESP)
Maalivahti: Casillas (ESP)

Valmentaja: Aragonés (ESP)

Vaihtomiehet: Akinfeev (mv, RUS), Iniesta (ESP), Zhirkov (RUS), Altintop (TUR), Cesc (ESP)


Millainen on sinun all starsisi?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No pitääpäs loihtia tähän omakin tähdistö ja yrittää vielä vähän ryhmittää niitä..

Pavluychenko (Rus)
Arshavin (Rus) Villa (Esp)

Ballack (Ger)
Aurelio (Tur) Senna (Esp)

Lahm Metzelder(Ger)Puyol Ramos(Esp)

Casillas (Esp)

Vaihtomiehet: Akinfeev (Rus), Chiellini (Ita), Frings (Ger), Fabregas (Esp), Podolski (Ger)

Täytyy myöntää, että noi topparit tuli vedettyä vähän hatusta, kun puolustuspelaamisen hyvyyden arviointi ei kuulu vahvuuksiini. Kova matsi tulisi poikien tähdistöjä vastaan, mutta uskoisin joukkueeni kääntävän tiukat kamppailut puolelleen keskikentän tiiviimmän puolustuspelin kautta, Stefun ja Kylin ryhmityksissä kun keskikentällä vähän hyökkäävämpiä pelaajia...;)

FC Culture kirjoitti...

Heeei,
saaks viel vaihtaa...?
Voinko mie laittaa koko Espanjan avauksen tuohon all starsiksi?
Lahm oli 45 minuutissa vaihtokunnossa Torresin käsittelyn jälkeen ja Metzelderkin, vaikkakin Saksan alakerran harvoja onnistujia, aika lailla statisti. Lehmann oli - myönnetään - hyvä. Piti numerot pienenä, vaan olishan meiän pitäny pari vielä tehä, mutta meni naatiskeluksi. Ja toki voi kysyä, miksi Casillas on all stars -vahti, kun sillä ei ole ollut edes töitä näissä kisoissa La Rojan viedessä joka pelin lähes näytöstyyliin.

Selvittäkääpäs joku muuten nyt sellainen, kuinka monesti EM-mestarina MM-kisoihin tullut joukkue on pystynyt voittamaan Delaunayn jatkoksi Rimet'n pystin? Ranskahan on ainoa, joka on pystynyt toisin päin (MM=>EM) tuon tempun tekemään, ja Espanja siis tottakai seuraava/ensimmäinen EM=>MM!!

Fcc / k

Anonyymi kirjoitti...

Juuri tämän takia all starsit varmaan vedetään ennen finaalia, että ei tulis kiusausta laittaa koko voittaneen joukkueen miehistöä siihen tähdistöön :)

FC Culture kirjoitti...

Vaikka Arshavin näyttää menestyvän Sennan tiukasti haastamana parhaan pelaajan äänestyksessämme, valitsisin silti syöttökone-Xavin, joka vastasi myös voittomaalin passista...vaikka Aamulehden (Alma Median ja siten myös Lapparin) uutisessa oli tullut kiire, ja siinä esitettiin maalin syöttäjäksi (vanhastya muistista?) Fabregasia. Mutta kyllä se oli yksi niistä lukuisista ja taas lukuisista onnistuneista linjan taa uponneista passeista, jonka Xavi Hernandez lähetti. Toinen, kaiketi kiireestä johtuva fiba jutussa oli se, että Ballack olisi vetänyt Capdevilaa (kyllä, partitiivi, ei allatiivi ;)) käteen, jolloin Rosettin olisi pitänyt puhaltaa rankku. No sehän meni kuitenkin niin, että Ballackin volleyn peitti upealla eteen hypyllään Sergio Ramos, jota pallo osui, HUOMATKAA, kylkeen. Capdevilalla oli käsivirhe ottelussa ja rangaistusalueen rajalla, josta ehkä joku mlq-tuomari olisi saattanut puhaltaa pilliinsä. Capdevila nosti pallon itse omaan kätöseensä otettuaan pomppupallon haltuun purkaakseen sen väljemmille vesille. Reinille, joka uumoili, että Rosetti oli toisella laidalla, eikä nähnyt tilannetta, myös sellaisia terveisiä, että kyllä Rosetti näki tilanteen erittäin hyvin, koska mahtui kasvot Capdevilaan päin samaan hidastuskuvaan.

Pikainen mediatsekkaus tuotti seuraavaa:
Saksa: Kicker ja Bild antoivat täyden synninpäästön valkopaidoille, Espanja tunnustettiin vain yksinkertaisesti paremmaksi, Ballackia säälitiin
* Italia: La Gazzetta totesi tapahtuneen, Espanja voitti ja parempi niin
* Englanti, Soccernet, Planet Football: Espanjan mestaruutta pidettiin hyvänä asiana, erityisesti valioliigalalisten ratkaisijoidensa vuoksi, Torres/Pool...
Espanja, Marca, ETV: Ehkä yllättävänkin perussettiä, otsikoissa hillitty mutta paljon kertova Euroopan kuninkaat, Mestarit jne.. Ehkä mielenkiintoisin - myös kisaennakkoomme mukavasti peilautuva - kommentti oli Aragonésin toteamus siitä, että (erityisesti intensiteetiltään ja vaikeudeltaan) todellinen EM-finaali oli välieräottelu Espanja - Italia! Heh, voiko tylymmin enää tylyttää kaikkensa tietysti antaneita, mutta renesti paremman edessä nöyrtyneitä teutoneita (teutoni, muinainen keskieurooppalainen kansa, deutsche)? Aajee.
Suomi, IL, IS: Espanjan ylistystä, tunnelmaa välitettiin pääasiallisesti fanien kautta.

Fcc / k

FC Culture kirjoitti...

No niinhän siinä kävikin - VAMOS!
Vamos, Xavi.

Fcc / k