torstai 19. kesäkuuta 2008

Erilainen juhannus: puolivälierät

Torstai 19.6. Portugali – Saksa

K: No niin Stefi, tulevia päiviä värittävät EURO2008-puolivälierät, joissa panoksena on paikka auringossa ja neljän parhaan joukossa. Toinen lähtee toden teolla tavoittelemaan Euroopan mestaruutta ja ranskalaisen jalkapallovaikuttajan, Henri Delaunayn, mukaan nimettyä pokaalia, mutta toisen on tyytyminen sijoihin 5-8, kotimatkaan ja pieneen kesälomaan ennen sarjakauteen valmistautumista. Pelin avaavat A-lohkon voittanut Portugali ja B-lohkossa toiseksi tullut Saksa. Mitäs ajattelet?
S: Molemmathan saalistivat kaksi voittoa ja kärsivät yhden tappion; Portugali sinänsä merkityksettömässä viimeisessä ottelussa isäntämaa Sveitsiä vastaan, ja Saksa energisemmälle Kroatialle. Samasta pistemäärästä huolimatta Portugali on ollut näissä kisoissa tähän mennessä vakuuttavampi. Saksaa ei kuitenkaan sovi tuomita hävinneeksi, koska kyse on arvokisojen kestomenestyjästä, joka pystyy voittamaan kenet tahansa – jos saa pelinsä sujumaan.
K: Valmentaja Joachim Löwin toimitsijakielto tuo kysymysmerkkejä joukkueen pelinjohtamiseen, joskaan valmentajan rooli kentän laidalla ei aivan välttämätön ole. Toisaalta, Portugalin valmentaja ”Big Phil” Scolari on keskeinen osa Portugalin peli-iloa ja meininkiä, kun hän heiluu minkä ehtii teknisellä alueellaan. Toki panna tarkoittaa sitä, että hän ei saa olla suoraan yhteydessä joukkueeseen ottelun aikana.
S: Sen sijaan Bastian Schweinsteiger palaa kokoonpanoon. Pääseeköhän hän avaukseen asti, kun hölmöili kroaatteja vastaan? Vastaavasti keskikentän tärkeä Torsten Frings on loukkaantunut, kylkiluumurtuma.
K: En usko, koska Fritz ja Podolski onnistuivat Itävaltaa vastaan laidoillaan, ja Arne Friedrich jätti Marcell Jansenin varjoonsa, kun mahdollisuutensa sai. Jos Löwin usko vihdoinkin loppuu Stuttgartin kärkimieheen, Mario Gomeziin, nousee Podolski Klosen pariksi piikkiin. Tällöin Fritz siirtyy vasemmalle laidalle, ja oikea laita on varattuna Bastille. Hitzlsperger ei alkulohkon perusteella ole valmentajan suosikkipelaajia, mutta Fringsin loukkaantuminen avaa avauspaikan hänelle. Voi toki olla, että Löw kaivaa vaihdosta avaukseen pirteästi harjoituksissa esiintyneen Rolfesin tai päivä päivältä treeneissä parantavan Borowskin. Entäpä lusitaanit, millaiseen kokoonpanoon Scolari luottaa?
S: Keskikentän kolmio Deco – Petit – João Moutinho sekä laiturit Cristiano Ronaldo ja Simao tai Nani ovat peruskallio, johon on hyvä nojata. Yksi kisojen parhaista toppareista, Pepe, johtaa alakertaa. Tuo keskikentän keskustan yhden miehen ylivoima Saksan voimakaksikkoa, Ballack – Hitzlsperger/Rolfes/Borowski, vastaan voi muodostua ratkaisevaksi tekijäksi, jos he saavat lyhytsyöttöpelinsä kulkemaan.
K: Kyllä luvassa on joka tapauksessa tiukka matsi, koska molemmat pelaavat tiukkaa ja aggressiivista keskialueen puolustuspeliä, ja tilaa on laidoissa, joissa on myös taitoa ja nopeutta. Portugalin laitapeli on ollut Saksaa terävämpää, vaikka heilläkin laitapuolustajien ja laitalinkkien yhteispelissä on parannettavaa. Bosingwa on ollut yllättävän passiivinen. Kapteeni Nuno Gomes tarvitsee pelitilanteisiin jonkun kaverin 16-alueelle, koska Mertesacker – Metzelder -pari on ollut varmanoloinen ainakin pääpalloissa. Isokokoinen Hugo Almeida voisi sopia mainiosti Nunon kärkipariksi. Ensimmäisessä puolivälierässä korostuu myös tuomaripeli, koska se antaa suuntaa tulevien koitosten linjaan.

Taisteluparit:
- Deco vs. Ballack – kumpi on keskikentän kunkku, entä kumpi saa paremmin tukea ympäriltä?
- Ronaldo – Simao/Nani vs. Lahm – Friedrich/Fritz? – Bundesliigassa ei tämän tason laitureita pelaa, miten vartiointi ja 1-1:t onnistuvat?
- Klose vs. Nuno Gomes – kumpi viimeistelee puskulla?
- Ricardo vs. Lehmann – kumpi esiintyy varmemmin maalinsuulla?


Tulosveikkaus:
Stefi: 0-1
Kyli: 1-2 ja.



Perjantai 20.6. Kroatia – Turkki

S: Puhtaan pelin Kroatia ja uskomattomalla tavalla jatkopaikan saavuttanut Turkki saattavat esittää viihdyttävimmän pelin tähän mennessä. Täytyy vain toivoa, että ei sada vettä. Pallo pidetään nurmen pinnalla ja liikettä löytyy. Kroatia on noussut yhdeksi kisojen suosikeista Saksa-voittonsa, aktiivisen taitopelinsä ja huomattavan kurinalaisuutensa ansiosta.
K: Turkki on kovan paikan edessä, varsinkin, jos se joutuu takaa-ajajaksi jo ottelun alussa. En usko, että he pääsisivät enää yllättämään loppukirillään. Kysymysmerkkejä peliin tuovat myös maalinsuulle palaava vuoden 2002 MM-pronssin takuumies Rüstü Recber, ja keskikentän ankkuri, Ayhan Akman tai Mehmet Topal, joista toinen koettaa korvata tärkeän Mehmet Aurelion. Saapa nähdä, ehtiikö Emre Belözoglu toipua vammoistaan tärkeään otteluun.
S: Puolustuslinjankin osalta Turkki lähtee peliin siipirikkona tai ainakin kolhittuna. Ikitaistelija Servet Cetin on jättänyt harjoituksia väliin pikkutällien vuoksi, Emre Asik pystynee pelaamaan päävammastaan huolimatta, Emre Güngör ei ole käytettävissä, Göghan Zanillakin on ollut vammoja, ja laitapuolustaja Hakan Balta on ehdolla toppariksi. On kohtuuttoman kova isku turkkilaisille, jos Volkan, Aurelio, Emre, Servet ja Zan – jotka kaikki pelasivat Turkin ensimmäisessä ottelussa – eivät ole kehissä! Hyökkäyssuuntaan Turkilla on tullut onnistumisia. Nihat, Tuncay, Arda ja Altintop, joka näyttäisi nousevan keskikentälle, sekä nousevana laitapakkina kenties jatkava Sabri Sarioglu pystyvät luomaan toistuvia vaaratilanteita kroaattien maalille. Ongelma onkin se, kuka katkoo Modricin syötöt ja toimittaa pallon nopeasti Ardalle tai Tuncaylle.
K: Turkin on pystyttävä lisäksi ohittamaan kroaattien poikkeuksellisen kypsä keskialueen puolustuspelaaminen. Sitä se nimenomaan on, jos kokenut Niko Kovac, upeasti avauskokoonpanopaikan lunastanut Rakitic ja oivaltavia syöttöjä jakeleva Modric jaksavat juosta koko ottelun ja pelata huipputasollaan. Vuoden 1996 EM-kisoissa Turkki hävisi Kroatialle 0-1. En usko, että turkkilaiset juuri näiden ratkaisevien poissaolojen vuoksi pystyvät kunnolla haastamaan kroaatteja. Maaleja he kuitenkin osaavat avopaikan tullen tehdä. Kroatian väsyessä ja niiden tutun muutaman puolustusvirheen sattuessa Turkki voi päästä yllättävästi peliin mukaan alakynnestä. Luulen, että ottelu ratkeaa Kroatian pyörremyrskymäiseen ensimmäiseen jaksoon.
S: Minäkin uskon Kroatian voittoon. Lohkon viimeinen ottelu antoi myös viitteitä siitä, että Ivica Olicille on löytymässä hyvä kärkipari, kun kansainvälisen tason pelaajien kirjoihin paluun tehnyt Ivan Klasnic osui maalipuiden väliin ja Mladen Petrickin oli aiempaa parempi. Heistä Bilicillä on hyvä valita. Darijo Srnan ja Ivan Rakiticin laitapeli on ollut kroaattien pelin suola. Heiltä on lupa odottaa jatkossakin poikkeuksellisen hienoja keskityksiä, vikkeläjalkaisuutta ja rohkeaa vastustajan haastamista 1-1-tilanteissa. He saavat hyvin tukea myös laitapakeilta: Pranjicilta ja Corlukalta. Erityisesti Corlukan ja Srnan yhteispeli on sujunut loistavasti. Pletikosakin on pelannut hyvin maalillaan ennakkoskeptisyydestä huolimatta. Heikkoa lenkkiä pelaajamateriaalista on vaikeata löytää, tai ehkä turkkilaishyökkääjien vikkelyys saattaa panna hitaan oloisen Simunicin ja Kovacin ahtaalle. Toisaalta, kyllähän he ovat omissa harjoituksissaan tottuneet nopeisiin vastustajiin.

Taisteluparit:
- Simunic – R. Kovac -topparipari vs. Turkin kärkipari Nihat – Tuncay: jalatjalat!
- Modric vs. Arda – kumpi osoittaa todellisen suuruutensa ja kannattelee joukkuettaan?


Kysymysmerkit:
- Mehmet Aurelion korvaajan (Akman tai Topal) ja maalivahti Rüstün pelivire?


Tulosveikkaus:
Stefi:2-1
Kyli: 3-2



Lauantai 21.6. Hollanti – Venäjä

S: Jos sunnuntai on sinulle se suuri päivä, minulla se on lauantai! Oranje kohtaa, ei ainoastaan Venäjän, vaan hollantilaisen Guus Hiddinkin valmentaman Venäjän. Aavistuksen hiipi pieni lisäjännitys mieleeni, kun karhu raateli Sveamamman keskiviikkona. Hiddinkillehän se ei ollut mikään yllätys, koska hän on valmentanut joukkueensa aina arvokisoissa alkulohkosta jatkoon; niin Hollannin (1994 ja 1998), Etelä-Korean (2002), Australian (2006) kuin Venäjän (2008).
K: Joo-o, ei sitä turhaan tituleerata miestä nimillä velho, tai nyt, ”Tsar Hiddink”. Hollannin ei missään nimessä sovi tuudittautua ennakkoon helpomman vastustajan edessä. Tässä valmentaja van Basten, joka on pestissään tähdännyt vain ja ainoastaan näihin kisoihin MM2006:n ollessa vain välitavoite, on hyvä. Entisenä huippupelaajana hän varmasti osaa tiputtaa nuoret taiturinsa maanpinnalle ja naulata heidän pelitossunsa tiukasti kiinni Baselin uusittuun nurmeen.
S: Ei Hollanti takki auki peliin lähde! Toivottavasti tosiaan tuo uusi nurmirulla ei vaikuta pelin tasoon, molemmathan pelaavat nopeilla maasyötöillä ja juoksevat lujaa. Pelaajista pitää tässä nostaa esille vakuuttava puolustuslinja Boulahrouz – Mathisen – Ooijer – van Bronckhorst, johon tuskin tulee muutoksia, vaikka Mario Melchiot ja Hollannin vuoden pelaajaksi valittu Johnny Heitinga pelasivat hyvin Romaniaa vastaan. Heitingahan pystyisi olemaan laidassakin, jos Chelsean Boulahrouzin nopeus ei riitä esimerkiksi Dinijar Biljaletdinovia ja Yuri Zhirkovia vastaan.
K: Kyllä, erityisesti valioliigan karaistama Andre Ooijer ja vielä 33-vuotiaanakin ottelusta toiseen oikea-aikaisilla laitanousuillaan vakuuttava Gio ovat onnistuneet. Keskikentän Orlando Engelaarin syöttövarmuus on ihailtavaa, ja De Jongkin alkaa pikkuhiljaa lunastaa häneen vuosikausia ladattuja lupauksia. Robben, Sneijder ja HSV:n profiilipelaaja ja kapteeni Rafael van der Vaart voivat keskittyä pelin pyörittämiseen ja Ruud van Nistelrooyn ruokkimiseen. Hän vastaavasti tiputtaa taitavasti vastapalloja näille takaisin. Selkeä paletti ja käsikirjoitus. Total footballissahan kaikki hyökkäävät ja puolustavat, että vaikeapa noita rooleja on jaella. Mutta: pystyykö Venäjä pysäyttämään heidät?
S: Tummia pilviä hollantilaisten taivaalle tuovat – tai ainakin erityishuomiota joukkueen videopalavereissa varmasti saavat - laitapuolustaja Zhirkov, joka on ollut maalia vaille mahtava, sekä erityisesti kärkipari Pavlyuchenko – Arshavin. Taiturit aiheuttivat Ruotsille toistuvasti harmia ratkaisten lopulta koko pelin. Toisella on hieno pääpeli ja aktiivinen paikanhaku, kun taas Arshavin haluaa aktiivisesti palloa, tekee peliä, laukoo ja antaa millintarkkoja passeja. Joukkueiden pelitavoissa on paljon samaakin, vaikka Hollannin totaalista näytöstä on vaikeata verrata.
K: Niin on. Ei olisi yllätys, jos ratkaisu tulisi nimenomaan molempien tappavasti taitamassa vastaiskupelissä.

Taisteluparit:
- Maalivahtipeli: otteitaan ottelu ottelulta varmentanut huippulupaus Akinfeev vs. läpikotaisen varmasti esiintynyt ja kaiken nähnyt van der Sar
- Ooijer on nollannut jo Tonin ja Benzeman – millaisen vastuksen tarjoaa Pavlyuchenko?
- Engelaar ja De Jong vs. Arshavin – Arshavinia ei ole turhaan hehkutettu. Onko kokemattomasta Engelaarista ja De Jongista vartioimaan erinomaisesti liikkuvaa ”Pietarin Suurta”?
- Kuka pysäyttää Hollannin valloittavan hyökkäyspelin, ja miten?


Tulosveikkaus:
Stefi: 3-1
Kyli: 1-0



Sunnuntai 22.6. Espanja – Italia

K: Espanja – Italia. Kaksi ehdotonta suosikkiani. Silti: Espanjan pelipaitaa vedetään tietysti ylle, ja onhan se katastrofi, jos heidän ottelunsa päättyvät tähän, mutta on italialaistenkin pelissä sitä jotain.
S: Joo, kyllä Espanja on ollut vakuuttavampi ja taitavampi läpi kisojen, mutta maailmanmestareita ei sovi unohtaa, kun vaakakuppiin kysytään paineensietokykyä, voittamisen kulttuuria ja intensiteettiä. Vaakaa heiluttaa La Rojan suuntaan kuitenkin se, että Milan-kaksikko, pelintekijä Pirlo ja periksiantamaton Gattuso, ovat pelikiellossa.
K: Kyllä, käsittämättömän kovia menetyksiä. Italian sisällä pohjoisen ja etelän ihmiset jakautuvat kannattajina karkeasti kahtia, vaikka Azzurri joukkueena onkin alue- ja kaupunkitietoisuuden ohella tärkein identiteettitekijä italialaisille. AC Milanin ja Internazionale Milanon pelaajia ei mielellään avauksessa nähtäisi, jos kysytään roomalaisilta ja muulta ”maaseudun” väeltä. Juventus vahvalla työläistaustaisuudellaan on ehkä sellainen välimuoto, jonka avainpelaajat Buffon, Del Piero, Chiellini ja Camoranesi ovat Etelä-Italiassa ns. siedettäviä tapauksia. Kun Hollanti murskasi Italian avausottelussa, ja roomalaisten kadunmiesten mielipiteitä tiedusteltiin, oli tuomio tyly: ”Eihän se ole ihmekään tuollaisella kokoonpanolla.” Avauksessa keskikenttää miehittivät Pirlo, Gattuso, Ambrosini, ja puolustajana hääri mm. Materazzi. Pirlon ja Gattuson poissaolo avaakin mahdollisuuden AS Roma -kannattajien lempilapsille, De Rossille, Perrottalle, jopa Alberto Aquilanille ja ex-Romanista Cassanolle, mahdollisuuden johtaa Italian rynnistystä. Samalla kuin itsestään ratkeaa myös valmentaja Donadonin ongelma istuttaa samankaltaisuudellaan toistensa potentiaalia syövät Pirlo ja Perrotta yhtä aikaa kentälle. Mutta hei: Pirloa ei tietenkään voi korvata!
S: Paletti menee kuitenkin sen verran uusiksi, että en jaksa uskoa Italian voittoon, vaikka Grosso ja Zambrotta laitapakkeina ovat yhä vaarallisempia, puolustuksen keskusta on saatu Chiellinin johdolla tilkittyä, Luca Toni saa useita maalipaikkoja ottelua kohden, ja Buffonia alkaa olla jo tuskallista ohittaa. Espanjan ja valmentaja Aragonésin voittoputken jatkumista toki hankaloittavat punapaitojen alakerran huolet, kun Puyolin paluu toppariksi on avoin, ja Sergio Ramos ei saanut Kreikka-pelissä mahdollisuutta parantaa virettään. Toivottavasti harjoituksissa on menty lujaa. Casillasin tulee myös nostaa tasoaan, jotta hän pystyy olemaan kentän paras maalivahti – sitä tarvitaan. Muuten, eli keskikentän ja hyökkäyksen osalta Espanjalla on paellat hyvin pannussa.
K: Ehdottomasti! Kreikka-pelin onnistujat Xabi Alonson johdolla voi heittää surutta kehiin, jos tulee tarve korvata sinänsä ohittamattomat Xavi ja Senna keskikentän keskustassa tai Silva ja Iniesta laidoilla. Torresin ja Villan aseman järkyttämiseen ei Güizan yksi maali vielä riitä. Mutta kokonaisuutena siis: penkiltä löytyy apua, jos tilanne on 1-1 viimeisen vartin koittaessa.
S: Jos Puyolin sijaan joudutaan espanjalaisleirissä tyytymään Albioliin tai Juanitoon, on se Italian – erityisesti Tonin – suuri mahdollisuus. Niin varmasti Carlos Marchena ei ole esiintynyt. Jännittävää!
K: Toni ei kuitenkaan vielä ole saanut palloa maaliin, vaikka alati vaarallinen Ranskaa vastaan olikin. Ja ranskalais- ja espanjalaispuolustuksesta ei sovi puhua edes samana päivänä! Uskon, että ratkaisu käydään kärkimiesten kesken. Kisaennakossahan (3.6.2008) pohdimme Italian ja Espanjan todennäköistä kohtaamista etukäteen ja nostimme esille, että se voittaa, kumman kärkimiehet onnistuvat maalinteossa. Viva España, ma anche Forza Italia!

Taisteluparit:
- Toni ja laitojen tuki vs. Villa – Torres
- Pystyykö Perrotta nousemaan suurten pelintekijöiden joukkoon, vai alistetaanko hänet nurmen pintaan Sennan ja Xavin toimesta?
- Sergio Ramos ja Iniesta vs. Grosso ja Del Piero
- Capdevila ja Silva vs. Zambrotta ja Cassano
- Maailman parhaat vastakkain: Buffon vs. Casillas


Tulosveikkaus:
Stefi: 1-0
Kyli: 2-1

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näiden huippumaiden välillä erot ovat niin pieniä, että tämänkään päivän kamppailuissa Portugali-Saksa kummankaan joukkueen voitto ei minua yllättäisi. Portugalin kovuutta on hehkutettu useammalta taholta, ja suhtaudun kieltämättä itsekin joukkueeseen pelonsekaisen kunnioittavasti. Tosin alkulohkon kamppailussa olin huomaavinani pieniä heikkouksia joukkuepelin tiiveydessä. Bosigwa lähti kikkailemaan ihan turhaan näytösmeiningillä vastustajan päätyyn ja joutui ottamaan kortin vastaiskun tyrehdyttämiseksi. Eikä Pepen ylimieliset nousutkaan minua vakuuta. Tämän siis näkisin Portugalin heikkoutena, mutta yksilötaidosta löytyy sitten senkin edestä etenkin hyökkäyspäässä. Mutta nyt avoimin mielin seuraamaan ottelua..

FC Culture kirjoitti...

Huh, olihan hieno startti puolivälierille.
Tuomarilinja vaikuttaa sallivalta, Portugalin keskikenttä vuotavalta ja Saksan energiataso lupaavalta. Portugali oli ekan 20 minsan aikana unessa [lue: puntti täynnä jakea], mutta sitten he saivat otetta. Tärkeä maali Nuno Gomesilta.
Tulosvedot menivät jo nyt metsään, mutta taisteluparhaussa meni likemmäksi...Nuno vs. Klose - molemmat avasivat maalitilinsä...Ballack vs. Deco - matsi kesken vielä...laitapeli...Lehmann vs. Ricardo - saksalaisvahti niskan päällä...Silti: ottelun kulun näyttävät määräävän kaksi 23-vuotiasta, Basti ja Ronaldo!
Jatketaanpas.

Fcc / k

FC Culture kirjoitti...

Dodhii!
Komea voitto valkopaidoille. Portugali kaatui kahteen ennakkoon heikoimpaan lenkkiinsä: Rocardoon (mv) ja Ferreiraan (lb).
Välierissä on luvassa joko Kroatia-revanssi tai Saksan suurinta vähemmistöä ajatellen...aaaaika kuuma matsi, jos "Die Türkischen" heilahtaa vastaan.
Basti teki sen taas: ensin keskinkertaista peliä, sitten typerä pelikielto ja sitten - kuten tänään todistimme - naamaton esitys ja Carlsberg-palkinto! Portugalin osaksi jäi liikutella palloa poikittain kahdessa kympissä, asiaa Lehmannin edustalle ei tosipaikkoihin ollut. Ja hei: Jens oli varma tänään.

Huomiseen!

Fcc / k

FC Culture kirjoitti...

Espanja - Italia tauolla...
Joten on aika tsekata yleisfiilikset sekä taisteluparien tilanne:
"Taisteluparit:
- Toni ja laitojen tuki vs. Villa – Torres
- Pystyykö Perrotta nousemaan suurten pelintekijöiden joukkoon, vai alistetaanko hänet nurmen pintaan Sennan ja Xavin toimesta?
- Sergio Ramos ja Iniesta vs. Grosso ja Del Piero
- Capdevila ja Silva vs. Zambrotta ja Cassano
- Maailman parhaat vastakkain: Buffon vs. Casillas"

Yleisfiilis henkeen ja vereen Espanja-fanin, jonka 2-suosikki on Italia, tämä matsi on aaaivan liikaa!! Tyystin eri latinki kuin edellisissä, jännitys pilvissä, kädet syyhyää ja sohvalla ei meinaa pysyä istueltaan! Höpöhöpö puhetta Muurisen Analta ja muilta, että tylsää ja katsojaikävää pelaamista, ylitaktista...pah!
Mikä intensiteetti, aggressiivisuus ja syöttövarmuus. Kunhan ei tuomari-Fandel vain varastaisi showta...Senna ei häviä yhtään kaksinkamppailua, Ramoskin on (yhtä pallonmenetystä lukuunottamatta) hyvin pelissä mukana, Torres on valppaana ja Silva energisenä. Xavilta ei taaskaan harhasyötön harhasyöttöä, käyttää välittömästi pienimmänkin nukahduksen hyväkseen. Villa on valitettavasti jäänyt ilman palloa.
Italialta Cassano on aloittanut hyvin pitäen vasemman laidan varpaillaan. Aquilani...onko hän edes kentällä, entäpä Perrotta? Chiellini on varma, samoin Grossolla on hyvä pelihuumori päällä. Buffon on osoittanut suuruutensa, Casillasia ei ole vielä testattukaan.
Niin kauan La Rojalla menee hyvin, kun joku mafioso John Abruzzin (Prison Break, Pako) näkönen Ambrosini ottaa roolia pelintekijänä ja rappaa minkä ehtii! Odotan innolla, kuka meinaa vetää näistä herroista Italian suorat vaparit, kun Pirlo on veke?
Espanja näyttäisi nyt iskevän aika nopeasti yhden, kunhan saa peliä hidastavat poikittaissyötöt vaihdettua nopeisiin läpisyöttöihin, laitapakkien ja laitalinkkien yhteispelin toimivaan kaikessa vauhdikkuudessaan, sekä Villalle ja Torresille yhden pikkiriikkisen paikan...Vamos!

Fcc /k