torstai 24. kesäkuuta 2010

Vinkkejä Lippille

Surkeasti pelannut Italia on saanut olla suhteellisen rauhassa, koska kaikki huomio on kiinnittynyt ranskalaisten show'hon. Myös englantilaisten vaisuista esityksistä on kohkattu paljon enemmän, vaikka Italia pelasi tasurin Uuden-Seelannin (!) kanssa. Ainakin siltä asia näyttää täältä pohjolasta käsin.

Italian kirvestä ei missään nimessä kannata heittää vielä kaivoon. Kun se voitti mestaruuden 1982, ei alkulohkopeleistä herunut yhtään voittoa. Nytkin sille riittää tasuri, jos Paraguay voittaa Uuden-Seelannin. Näin ollen uudella "Azzurri-sukupolvella" ei pitäisi olla paskaa housuissa ennen peliä.

Liimatukkien pelissä ei ole ollut sitä punaista lankaa. Paraguay-matsissa peli pyöri jo ajoittain hyvin, mutta joku siinä nyt mättää. Tässä muutama korjausehdotus Lippille:
- Kärkimies vaihtoon. Gilardino on todistanut huonon vireensä, joten Pazzini rohkeasti piikkiin. Pepe ja Di Natale kavereiksi viereen.
- Montolivon astuttava uudelle tasolle. Rohkeasti vaan peliä pyörittämään, taidot riittävät siihen ainakin Slovakiaa vastaan.
- Zambrotta määritteli vuosituhannen alkupuolella käsitteen "moderni laitapakki". Vaikka ikää on tullut mittariin, Zambrotta voisi näyttää Pekarikille ja Zabavnikille laitanousujen mallia.
- Gattuso ja Pirlo yhtä aikaa kentälle (esim. heti toisen erän alussa). Seurakaverit lukevat toistensa peliä kuin avointa kirjaa. Lisäksi Gattuso sytyttää muut pelaajat jo pelkällä olemuksellaan.
- Anna Don Fabion käydä huor.. naisissa. MM2006:ssa Fabio kertoi keskittymiskyvyn salaisuudeksi mehukkaan seksielämän. Onko Lippi kieltänyt Fabiolta Afrikan tutkimusmatkat?

Näitä asioita Lippin kannattaa pelätä:
- Karsinnoissa loistanut Jan Mucha pelaa elämänsä pelin.
- Marek Hamsik yltää omalle tasolleen. Paraguayta vastaan vaelteli varjojen mailla, mutta ehkä syttyy tuttuja naamoja vastaan.
- Vikkelä Sestak pääsee Chielliniltä karkuun Hamsikin nerokkaasta pystysyötöstä.

Tulosveikkaus Slovakia-Italia 0-2

FCC / S

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Valitettavasti ennuste ei mennyt ihan nappiin... Maailmanmestari on matkalla kotiin kuten La Repubblica totesi "Mai cosi bruttaa: L'Italia torna a casa"

Arrivederci azurri!

JC

FC Culture kirjoitti...

vergognaaaaaaa!!