perjantai 18. kesäkuuta 2010

Go strong, or go home!

Tänä iltana testataan, kuinka hyvin englantilaiset tottelevat maansa "Go strong, or go home!" -slogania. Ryhtiliikkeen avaimeksi on povattu Gareth Barryn tuloa keskikentälle, joka vapauttaa varmistavalla roolillaan "Frankie-boyn" ja "Stevie-G:n" yhteispeliä.

Englantilaisten heikkona kohtana on pidetty - John Terryn toppariparin ohella - Glen Johnsonin hallinnoimaa oikean pakin tonttia. "Ranskatukka" nousee välillä liian hanakasti ja puolustuspäähän juostessaan joutuu usein taklaamaan railakkaasti takaapäin. Ongelmana on myös, että ylempänä laidalla viilettävä Lennon ei välitä puolustamisesta tuon taivaallista. Iskevätkö Karim Ziani sekä Sloveniaa vastaan vasempaa laitaa pitkin loistavasti juossut Nadir Belhadj tuohon rakoon?

Uskon vahvasti, että ketsuppipullo ryöpsähtää auki ja Rooney sekä Lampard avaavat maalitilinsä. Algeria puolusti avauspelissään ihan kohtalaisesti, mutta keskikentältä puuttui johtajuutta ja voimaa. Lampardin, Gerrardin ja Rooneyn kolmio on se kolmen leijonan yhdistelmä, jolla "Aavikkoketut" raadellaan.

Valmentaja Rabah Saâdane vakuutteli, ettei Algeria pelaa kuten Pohjois-Korea Brasiliaa tai Sveitsi Espanjaa vastaan. "Aiomme pelata eri tavalla, koska meillä on erilaisia pelaaja-aineksia", hän selitteli. Tuo oli kyllä mukavaa luettavaa pelin seuraamisen kannalta.

Seuraa näitä:

1) Onnistuuko Gerrardin ja Lampardin yhteispeli vihdoin MM-kisoissa. Nyt heidän alapuolellaan on pätevä kaveri varmistamassa.
2) Ehtiikö Gareth Barry joka paikkaan? Karsinnoissa hän onnistui hyvin tasapainottavana pelaajana, vaikka seurajoukkueissa hänellä on ollut hyökkäävämpi rooli. Hitaus vaivaa.
3) Tunareiden taisto. Robert Green ja Faouzi Chaouchi saanevat uuden mahdollisuutensa tänään. Jos tänään tulee mokia, niin kohtalo on kova!

Tulosveikkaus Englanti-Algeria 3-0

FCC / S

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://fcculture.blogspot.com/2010/06/go-strong-or-go-home.html

...mistä näitä "ranskatukkia" oikein riittää...taitaa olla aikamoinen jako...jakaustentekijä se parturi!

JAMES tulee tänään näyttämään, miksi hänellä on #1 paidassaan:
vaihtoehto 1, hän on joukkueensa paras ja tärkein pelaaja, vai...
vaihtoehto 2, hän on ensimmäinen, jonka virhe näkyy suoraan tulostaululla...'1st to pay'.
:( :) sarjassa futisfilosofiaa...

SLO - USA peli nostaa tasoaan minuutti minuutilta...mutta kyllä se vain niin on, että Balkanin Barhaat Binkaisevat Birsan johdolla 2. kierrokselle.


FCC / M

Anonyymi kirjoitti...

Eli: http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/worldcup2010/3019693/Fabio-Capello-will-start-David-James-in-goal-tonight.html

:)

Anonyymi kirjoitti...

Heh,
Gallian kukko onkin "päätön kana"...ja muita ranskalaismedian sivalluksia:
http://soccernet.espn.go.com/world-cup/story/_/id/798319/ce/uk/?cc=5739&ver=global

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Antti kommenteistasi "Ennakkosuosikin avaus" postaukseen. Arvokasta fiilistelyä Katalonian sykkeestä, vaikkakin vähän mollivoittoista...
Toivottavasti saamme lukea Podemos-laulun kantavuudesta lähipäivinä lisää... :)


FCC / M

FC Culture kirjoitti...

www.laughfc.co.uk/zimages/heskeylator.jpg