lauantai 28. kesäkuuta 2014

Puolivälin krouvin tähdistö

Alkulohkot on taputeltu. Aplodien saattelemana esittelemme FC Culture -toimituksen valinnat all stars -miehistöksi 48 pelatun ottelun jälkeen. Kisojen lopussa julkaisemme virallisen tähdistömme.

Kisat ovat olleet hyökkäävän jalkapallon ja maali-iloittelun, mutta myös tinkimättömien pelaajasuoritusten ja huipputorjuntojen juhlaa. Kuriositeettina vaihtopelaajat ovat kentälle vapautettuaan vastanneet huomattavan suuresta maalimäärästä, kuten ennen kisoja uumoiltiinkin. Lukuiset yllätykset ovat myös näyttäneet sen, että Brazuca todellakin on pyörein pallo. Jalkapallo on palannut kotiin, Brasiliaan.

Neymar (Bra) - Müller (Ger) - Messi (Arg)

Cuadrado (Col) - Guardado (Mex) - Robben (Ned)

Blind (Ned) - Thiago Silva (Bra) - Vertonghen (Bel) - Isla (Chi)

Ochoa (Mex)


Valmentaja: Halilhodzic (Alg)


Mitä mieltä sinä olet kisojen parhaista pelaajista tähän mennessä pelipaikoittain? Oletko samaa mieltä Goal.comin valinnoista? Tai onko mieleesi jäänyt joitakin muita mielenkiintoisia asioita lohkovaiheesta? 4-3-3 pelisysteeminä ohjaa valintojamme jonkin verran, ja esim. 4-4-2:lla, puhumattakaan kisoissa tiuhaan käytetyistä 3-5-2 ja 4-2-3-1 systeemeistä, kokoonpano olisi toisenlainen.

Rannalle jäi myös monia alkulohkopeleissään onnistuneita hahmoja, kuten Feghouli (Alg), Griezmann (Fra), Benzema (Fra), Boateng (Ger), Fellaini (Bel), Shaqiri (Sui), Navas (Crc) tai Campbell (Crc).

FCC-toimitus

Ei kommentteja: