tiistai 24. kesäkuuta 2014

Helmi, osa VIII: Loksahtaako Prandellin palapeli kohdilleen?

Italia oli yksi avauskierroksen positiivisista yllättäjistä. Pirlolla oli selässäänkin silmät, Candreva jakeli millintarkkoja keskityksiä, Chiellini oli kaksinkamppailuissa voittamaton, Balotelli yritti jne. Cesare Prandelli on mahtanut viettää unettomia öitä pohtiessaan, mihin kaikki nämä olivat kadonneet alle viikossa. Saapasmaan miehet olivat Costa Ricaa vastaan löysiä ja haluttomia, eivätkä he päässeet edes kunnon paikoille.

Onko Prandellin luoma "Tik-Italia" liian raskas Brasilian sääoloihin? Esimerkiksi Thiago Motta nillitti "crazy weatherista". Mottan mukaan peli olisi ollut aivan erilainen, jos se olisi alkanut myöhemmin. Noh, Uruguayta vastaan "Azzurri" tepastelee kentälle jälleen klo 13..

Prandellin palapelin puuttuva palanen voisi olla Ciro Immobile, joka voitti Torinon paidassa Serie A:n maalikuninkuuden. Immobile tunnetaan ahkerasti liikkuvana, energisenä hyökkääjänä. Hän ei välttämättä pysty Balotellin tavoin luomaan paikkoja tyhjästä, mutta pystyisi juoksuttamaan Uruguayn puolustusta ja antamaan Balotellille tilaa tehdä taikojaan

Seuraa heitä/näitä:

  • Uruguayn keskikentän pohja on kisojen armottomin. Jyrämäiset taklaajat tulevat tilanteisiin kovaa..aauusssccchhh.  Pirlon ja Marchision nilkat ovat kovilla.  
  • Nostaako Immobile Balotellin uudelle tasolle? 
  • Cavani ja Suarez eivät tarvitse montaa paikkaa maalin tekoon. Peli voi hyvinkin ratketa yksittäiseen kömmähdykseen. Esim. Chiellinin ei auta nukahtaa, kuten perjantaina.

Tulosveikkaus: ITA-URU 1-0

FCC / S

Ei kommentteja: