torstai 1. heinäkuuta 2010

Neljännesvälierien muistelot

Suosikin viitta pysyy tiukasti Brasilian ja Espanjan harteilla. Etenkin Brasilia pelasi huikean ottelun Chileä vastaan. Kaká näytti miten Jabulani kesytetään kovassa vauhdissa, Ramires sekä G. Silva ahersivat loistavasti ja Robinho taituroi kerrankin tuloksellisesti. Monipuolinen ja suoraviivainen Fabiano ajelee härskisti maalille ja viimeistelee tarkasti.

Myös Espanjan peli lähti rullaamaan kunnolla Portugali-ottelun toisella puoliskolla. Xavi juoksutti lusitaaneja Iniestan, Alonson ja Busquetsin kanssa, ja Villa todisti olevansa kisojen ykköspyssy. Ramos nousi oikealta laidalta loistavasti, eikä D. Silvaa tarvittu wingeriksi. Tiki-Takasta ei kuitenkaan ole hyötyä, jos tehoja ei saada enemmän irti. Etenkin "El Ninõn" alavireisyys jättää liian suuren taakan Villalle.

Kovin yllättäjä oli Saksa, joka tökkäsi bratwursin Englantilaisten kurkkuun. Özil teki taitavasti peliä, ja Schweinsteiger sekä Khedira söivät Lampardilta ja Gerrardilta tilan pois. Mertesacker-Friedrich pelasi alakerrassa huolellisesti ja Neuer venyi loistaviin lähitorjuntoihin. Podolski ja Müller ovat loistavia vastaiskupelaajia ja saavat nautiskella Özilin ja "Schweinin" tarkoista syötöistä. Argentiinan täytyy lauantaina estää nämä ilkeät pystysyötöt, sillä sen pakit - Heinze ja Demichelis etunenässä - eivät pysy heidän kyydissä.

Argentiina pelasi loistavasti Meksikoa vastaan ja näyttää olevan matkalla välieriin (pronssipeliin). Tevez pystyy taidoillaan ja mahtavalla kudillaan ratkaisemaan pelejä ja Higuain tuntuu kärkkyvän aina oikeassa paikassa. Ainakaan Meksikoa vastaan Messi ei tarvinnut Veronia kaveriksi. Saksaa vastaan Messin vastuuta täytyy jakaa muillekin ja Di Marian on herättävä horroksesta. "Albicelesten" alakerta vaikuttaa yhä haavoittuvalta. Hikikarpalot ilmestyvät otsaan heti, kun Demichelis koskee palloon. Eikä Burdisso ole yhtään sen luotettavampi. Samuelin johtajuutta kaivataan kovasti ja Mascheranoltakin täytyy löytyä enemmän energiaa.


Neljännesvälierien All Starsit:

Mika:
Neuer; Sergio Ramos - Lugano - Juan - Maicon; Gilberto Silva - Riveros - Özil; Tevez - Suarez - Villa

Vaihtopelaajat: Stekelenburg; Mertesacker; Perez; Müller; Gyan

Valmentaja: Dunga

Stefan:
Stekelenburg; Coentrao - Juan - Friedrich - Maicon; Xavi - Kaká - Özil; Müller - Suarez - Tevez

Vaihtopelaajat: Neuer; Ramos; Ramires; Gyan; Villa

Valmentaja: Löw
--

FCC / S

Ei kommentteja: