lauantai 20. joulukuuta 2008

Jatkoparit selvillä

Mestarien liiga jatkuu 24.-25.2. ja 10.-11.3.2009 pelattavilla neljännesvälierillä. Jatkopareiksi arvottiin Sveitsin Nyonissa perjantaina 19.12.2008 seuraavat herkkupalat:

Internazionale v Manchester Utd.
Atlético de Madrid v FC Porto
Olympique Lyonnais v FC Barcelona
Arsenal FC v AS Roma
Villarreal CF v Panathinaikos FC
Real Madrid CF v Liverpool FC
Sporting v FC Bayern München
Chelsea FC v Juventus

Englantilaisseuroilla arpaonni oli kovanpuoleinen, samoin italialaisilla. Kylin suosikkijoukkueista sekä Blues että Atlético onnistuivat välttämään pahimmat sudenkuopat. Samoin Stefin hehkuttamat Barca ja Villarreal voivat olla tyytyväisiä arvonnan tulokseen. Vaikka Arsenal sai kovan vastuksen Romasta, lienee se vain mukavaa meidän lajia seuraavien kannalta.

Toivottavasti YLE on hereillä tiistaina 24. helmikuuta ja läväyttää ruutuun vauhdikkaan hyökkäyspelin spektaakkelin, Arsenal - AS Roma. Toisaalta huippuluokan tv-matsi olisi myös Internazionalen ja ManU:n kohtaaminen. Real Madrid - Liverpool taitaa olla vuorossa sitten maaliskuun toisena tiistaina, etenkin jos hra Hyypiä nostetaan pelaavaan ryhmään.

Mitä ajatuksia tuore arvontatulos teissä herättää?


Mutta koittakaahan joululomalla miettiä jotakin muutakin...ainakin välillä ;)
Mukavaa joulun aikaa!


~ FCC ~

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miksei äänestyksessä ole Sportingia? Se vie koko höskän!

FC Culture kirjoitti...

Oho, on "Jokin muu" -vaihtoehto jäänyt pois...
Neljän joukkoon pääseminen olisi kyllä kova temppu, kun arpaonni ei ollut paras mahdollinen. Portugalin liiga on tänä vuonna alkanut kovin tasaisena, eikä yksikään ole vielä karkumatkalla, mutta Sportingin maalinteko-ongelmat (12 pelissä 14 maalia) ovat johtaneet jo kolmeen tappioon ja kahteen tasuriin. Enempään ei ole varaa. Monen mielestä joukkue sai yllättävän paljon pinnoja UCL-alkulohkossaan. Taisteleva jengi jäi mieleen, mutta monikaan ennakkoon starana pidetty ei ole esittänyt ihmeitä.
BM on sen sijaan kovassa tikissä.
João Moutinho vs. Ribery on kyllä kiehtova keskikentän herruustaistelu.
Ei taida kuitenkaan yltää tv-peliksi asti, ainakaan siis YLEllä.

FCC / K